Kies jouw favoriete Travel Size bij besteding vanaf €35,- | Klik op het 'gift' icoontje

Verzenden en retouren

Verzenden

Vanuit Nederland, België en Duitsland
Voor leveringen in Nederland, België en Duitsland bezorgt onze bezorgpartner PostNL de bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Hiervoor zijn de voorwaarden van PostNL van toepassing. 

Vanaf een aankoopbedrag van €50,- wordt de bestelling binnen Nederland, België en Duitsland door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Als het aankoopbedrag lager is dan €50,- bedragen de verzendkosten €4,95.

Geselecteerde landen binnen Europa
We leveren in Groot-Brittannië (incl. Noord-Ierland, excl. Andorra en overzeese gebieden), Luxemburg, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Portugal en Spanje.

Vanaf een aankoopbedrag van €75,- wordt de bestelling binnen bovengenoemde landen door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Als het aankoopbedrag lager is dan €75,- bedragen de verzendkosten €12,-.

Overige landen binnen Europa
We leveren in Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Zweden en Tsjechië.

Voor bovengenoemde landen bedragen de verzendkosten €15,-.

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De retourtermijn bedraagt 14 werkdagen vanaf de dag waarop je de goederen in ontvangst hebt genomen. De kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele verpakking te retourneren. Bij elke retourzending vragen wij om een digitaal retourformulier in te vullen. 

Voor retourzendingen kan gebruik gemaakt worden van het volgende retouradres:

SBT Cosmetics - BAP MEDICAL
Laan van de Maagd 119
7324 BT Apeldoorn
Nederland

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje