klantenservice@arubaaloe.nl
Op werkdagen voor 15.00u besteld, morgen in huis

Privacy beleid

Bij Aruba Aloe Balm NV. (“Aruba Aloe”, “wij”, “ons” of “onze”) geven wij om je privacy en doen wij er alles aan om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij raden je aan om onderstaand privacy- en cookiesbeleid aandachtig door te nemen. Wij kunnen dit privacy- en cookiebeleid van tijd tot tijd wijzigen, maar als wij dit doen dan vermelden wij dit op onze website www.arubaaloe.nl. 

Wie is de beheerder van je persoonsgegevens?

Het Arubaanse bedrijf Aruba Aloe Balm N.V. (“Aruba Aloe”) is de beheerder van de persoonsgegevens die je ons verstrekt en is verantwoordelijk voor jouw persoonsgegevens krachtens het toepasselijke recht inzake gegevensbescherming.

Aruba Aloe Balm N.V.
Pitastraat 115, Oranjestad
Aruba
Email: klantenservice@arubaaloe.nl
Phone: +297 588 3222

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van jou?

Wanneer je gebruik maakt van de Website, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verzamelen:

  • je naam, emailadres en wachtwoord (registratie via de Website);
  • je naam, adres, emailadres, telefoonnummer en betalingsmethode (het plaatsen van een bestelling via de webshop);
  • je IP-adres, browsersoftware, besturingssysteem en de tijd en datum waarop je de Website bezocht, links waar je op geklikt hebt, pagina's die je hebt bezocht op de Website of welke online advertenties je door hebben gestuurd naar de Website. Dit kan allemaal door middel van cookies geregistreerd worden. (voor meer informatie over cookies verwijzen wij naar het gedeelte over cookies verder in dit beleid);
  • je emailadres en land van afkomst (aanmelden voor onze nieuwsbrief); en
  • je emailadres en de overige persoonsgegevens en informatie die je per mail aan ons verstrekt (email correspondentie tussen jou en Aruba Aloe).

Voor welke doeleinden verwerken wij jouw persoonsgegevens?

  • Om je bestelling te verwerken en je te voorzien van informatie over de status van je bestelling.
  • Indien je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, om je te informeren over onze producten. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kan je je altijd uitschrijven door op de knop afmelden te klikken onder aan iedere nieuwsbrief of door een email met je verzoek te sturen naar klantenservice@arubaaloe.nl.
  • Voor marktonderzoek en om je gebruikersgedrag statistisch te analyseren (bijvoorbeeld door de gegevens te analyseren die wij hebben verkregen door je bezoek aan de Website). Dit doen we om onze service beter op je persoonlijke wensen af te kunnen stemmen en om je een optimale winkelervaring te kunnen bieden.
  • Voor promotionele en marketing activiteiten (bijvoorbeeld om onze online advertenties op Google en sociale media beter te laten passen bij je interesses en wensen, en de effectiviteit van onze marketing en advertentie campagnes te kunnen meten).
  • Voor het afhandelen van klachten en geschillen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Met wie delen wij je persoonsgegevens?

We zullen je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen. Om onze diensten optimaal aan jou te kunnen leveren, delen wij je persoonlijke gegevens met onze vertrouwde externe dienstverleners Wanneer we jouw persoonlijke gegevens delen, stellen we veiligheidsmaatregelen vast, waardoor deze organisaties je gegevens moeten beschermen en ervoor moeten zorgen dat ze onder geen enkele omstandigheden je persoonlijke gegevens gebruiken voor hun eigen marketingdoeleinden.

Externe dienstverleners

  • om de bestellingen van onze producten en diensten uit te kunnen voeren

We werken samen met onze distributiepartner, Natural Beauty Solutions B.V. in Nederland, en een paar andere vertrouwde dienstverleners die namens, of voor ons, diensten verlenen. Wanneer je bij ons producten en diensten aanschaft, omvatten de door deze organisaties aangeboden diensten onder meer: verwerking van bestellingen, levering, klantenservice en verwerking van betalingen. Het is voor ons van uiterlijk belang om met deze dienstverleners samen te werken, omdat we niet over de mogelijkheden beschikken om deze diensten zelf te kunnen verlenen. In elk geval zullen we ervoor zorgen dat de dienstverleners waar wij mee werken alleen je persoonlijke gegevens uitsluitend mogen gebruiken om de services aan ons te verlenen.

  • om misdaad te voorkomen en te voldoen aan wetten

We delen je financiële informatie, inclusief je creditcard, pinpas of andere betalingsinformatie, met derden om ervoor te zorgen dat je betaling veilig is en dat je gegevens niet op frauduleuze wijze worden gebruikt. Deze gegevensuitwisseling stelt ons in staat om een fraudeanalyse uit te voeren, die ervoor zorgt dat echte en correcte betalingsgegevens voor elke aankoop aan ons worden verstrekt. We kunnen je persoonlijke gegevens delen met kredietbureaus als je een krediet aanvraagt. Er kunnen andere scenario's zijn, zoals met wetshandhavingsinstanties of overheidsinstanties, waarbij we wettelijk verplicht zijn om je persoonlijke gegevens te delen of openbaar te maken. Dit om aan een wettelijke vereiste te voldoen, of om misdaad te voorkomen of op te sporen.

  • andere professionele diensten

 Het is mogelijk dat we je persoonlijke gegevens aan onze verzekeraars moeten bekendmaken wanneer wij denken dat dit op grond van onze contractuele relatie met onze verzekeringsmaatschappij vereist is. We werken met zorgvuldig geselecteerde externe partijen, zoals onze hostingprovider voor klantendatabanken, marketingbureaus en advertentiepartners die ons helpen om je een positieve klantervaring te bieden. Wij werken met deze partijen om relevante inhoud en advertenties voor je op onze website, andere websites en online mediakanalen te plaatsen. Om dit te doen, gebruiken we pixels en cookies. Je kan hieronder meer over cookies lezen.

Beveiliging van je persoonsgegevens

In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles.

Welke rechten heb je?

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kan je een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens. Je kan een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van je volledige naam - bij ons indienen per email aan klantenservice@arubaaloe.nl. Wij nemen contact met je op binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje